introbanner-veterans-returned-1920x900

جانبازان کم شنوا

تأثیر شغل بر شنوایی

در دوران سربازی یا خدمت ممکن است در معرض صداهای بلند مکرر، که بیش از آستانه شنوایی نرمال است، قرار بگیرید. استفاده از محافظ گوش همیشه کمک کننده نبوده و کم شنوایی ناشی از سر و صدا با آسیب به مکانیسم های شنوایی در گوش داخلی ایجاد می شود. هنگامی که سر و صدا از یک سطح معین بیشتر باشد، پایانه های عصبی در گوش داخلی کم کم از بین می رود. اگر این اتفاق به طور مكرر رخ دهد، انتهای عصب آسیب جدی می بیند و امکان ترمیم خود به خودی وجود نخواهد داشت و به دنبال آن شنوایی شما به شدت آسیب می بیند.

قبل از اعزام به خدمت، ممکن است هیج مشکلی در شنوایی شما وجود نداشته باشد. اما بعد از بازگشت، ارزیابی شنوایی در تشخیص کم شنوایی کمک کننده خواهد بود.

امروزه بسیاری از افرادی که به خدمت سربازی و جنگ رفته اند و حالا بازنشسته شده اند، جانبازان درگیر کم شنوایی هستند. اگر یکی از آنها هستید، این را بدانید که تنها نیستید. در بسیاری از افراد که دچار آسیب دیدگی جسمی به دنبال انفجار شده یا به TBI (ضربه مغزی) مبتلا شده اند، در کمال تعجب کم شنوایی نیز دیده می شود. چرا که کم شنوایی از صدمات "نامرئی" است که ممکن است بلافاصله پس از آسیب تشخیص داده نشود.

textimagespot-veterans-hearing-not-same-1200x788

 
من خوب نمی شنوم

حتی ممکن است نتیجه ارزیابی شنوایی شما، در محدوده "عادی" باشد. اکثر افراد، برخی از فرکانس ها در یک سطح خاص صدا را نمی شنوند. با این حال، اگر احساس می کنید به خوبی نمی شنوید حتما به متخصص شنوایی مراجعه کنید . اگر شما قبل از اعزام به خدمت، شنوایی کامل و بدون نقصی داشته اید ولی حالا شنوایی شما در محدوده "عادی" گزارش شود، با اینکه در محدوده نرمال قرار دارید ولی احساس کم شنوایی خواهید کرد.

برای متخصص شنوایی توضیح دهید چه زمانی و کجا در شنیدن یا درک گفتار مشکل دارید. او به بهترین نحو می تواند به شما کمک کند. اینکه شما در درک وضوح گفتار دچار مشکل هستید یا بلندی صدا، تنظیمات سمعک متفاوت خواهد بود.

بعد از ارزیابی شنوایی، متخصص شنوایی به تقویت فرکانس هایی که شما به خوبی نمی شنوید، می پردازد. شما باید به متخصص توضیح دهید که در چه موقعیت هایی خوب نمی شنوید و یا در چه شرایطی موضوع صحبت افراد از دستتان خارج می شود؛ این توضیحات در تصمیم گیری متخصص شنوایی تأثیرگذار است.


bannerspot-veterans-returned2-1920x900

تکنولوژی مدرن

سمعک های امروزی با ساختارهای جدید، به افراد نوید کمک می دهد. آنها کوچک، هوشمند و با لوازم جانبی مناسب هستند. آنها به هدفون های بی سیم تیدیل می شوند و قابلیت اتصال به موبایل شما را نیز دارند. شما با استفاده از سمعک های امروزی می توانید صدا را از تلویزیون مستقیماً به آنها منتقل کنید.

سمعک های مدرن از آخرین تکنولوژی طراحی پردازشگرهای ریز، پردازش سیگنال های صوتی و علم مواد بهره می برند؛ و به این ترتیب نه تنها صدا را تقویت می کنند بلکه منجر به تمرکز بر آنچه می شنوید، می شوند. با آنها شما می توانید در یک مهمانی پر سر و صدا به مکالمه خود ادامه دهید و به دلخواه خود از یک صدا به صدای دیگر توجه تان را تغییر دهید. به عنوان مثال، یک سمعک مدرن در تشخیص صدای پر انرژی کودک در مقایسه با فرد سالمند بسیار هوشمند عمل می کند زیرا مانند یک میکرو مغز در مغز شما کار می کند تا نشانه های گفتار طبیعی را شناخته و تمرکز شما را در محیط پر سر و صدا حفظ کند.

یک سمعک مدرن مطابق خصوصیات شنوایی شما تنظیم می شود و به شما کمک می کند تا حتی در شرایط سخت شنیداری نیز طبیعی تر بشنوید.

textimagespot-veterans-dont-put-off-help-1200x788


همواره کمک بگیرید

بسیاری از افراد با کم شنوایی خفیف، با این تفکر اشتباه که نیازی به سمعک ندارند زندگی خود را بدون بهره گیری از مزایای سمعک ادامه می دهند. اضطراب و ترس وابستگی به سمعک نیز نقش زیادی در این تصمیم گیری دارد. به این ترتیب با یک تفکر غلط، فرد سالها زندگی خود را در کنار آمدن و سازگاری با کم شنوایی تلف کرده و به تدریج در دنیای انزوا خود قرار می گیرد؛ در نهایت از مزایای یک زندگی طبیعی محروم می شوند.

تنها راه مقابله با کم شنوایی مواجه شدن با آن و مراجعه به مرکز شنوایی است. از خود بپرسید، آیا می خواهید فردی تنها در خانه باشید که صدای تلویزیون را در حد انفجار زیاد کرده و یا فردی که در رستوران با دوستان خود نشسته است و در قلب گفتگو حضور دارد؟ سمعک های امروزی می توانند تفاوت ایجاد کنند.

به متخصص شنوایی مراجعه کنید، یک سمعک دریافت کنید. تنها راه برای درک اینکه سمعک به شما کمک می کند، امتحان کردن این ابزارهای شنوایی برتر در خانه و زندگی روزمره است.